ROUWWERK

ROUWBLOEMEN

 

Een belangrijk onderdeel in ons atelier is het maken van bloemarrangementen voor uitvaarten. Bloemen zijn heel persoonlijk en daarom werken wij hier niet met standaard boeken waar u uit kunt kiezen.

 

De meeste klanten bezoeken ons atelier om met ons een keuze te maken hoe het arrangement eruit moet zien. In dit gesprek proberen wij een beeld te krijgen van de persoon en nemen wij al uw wensen mee in het bedenken van een passend rouwarrangement. Mocht u niet in staat zijn ons atelier te bezoeken dan kunt u ook contact met ons opnemen om de wensen door te spreken op 0505252530.

 

Natuurlijk kunt u ook via het menu op deze site eenvoudig een bestelling plaatsen. U kiest dan een product/stijl/kleur. Ook kunt u bij opmerkingen nog uw persoonlijke wensen invullen. Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit. Deze producten zijn minimaal 80% milieuvriendelijk en hebben fairtrade kenmerk.

 

LINT

 

Wij drukken in ons atelier uw rouwlinten zelf, we hebben een grote collectie aan kleuren.

 

LOSSE BLOEMEN

 

Vaak willen mensen ook losse bloemen om op de uitvaart bij te leggen. Steeds vaker zien we dat dit in cellofaan wordt neergelegd. Wij adviseren dit niet te doen. Wij kunnen de losse bloemen ook insprayen zodat ze zonder water minstens een dag goed blijven.

 

Ook schikken wij de losse bloemen wel in uitleen vazen en kunnen de mensen die afscheid nemen hier één uitnemen om vervolgens deze bij de kist te leggen.