OVER ONS

GESCHIKT VOOR U!

 

Ons atelier is sinds 1-04-2001 gevestigd aan het Overwinnigsplein 70 en sinds september 2017 hebben wij een extra vestiging in het souterrain aan de vismarkt 40 in Groningen. Een creatief en vakbekwaam team staat 7 dagen in de week voor u klaar.

 

Naast boeketten kunt u bij ons ook terecht voor rouwbloemen, bruidsbloemen, project/themabloemwerk. Ook hebben wij een bijzonder aanbod in vazen van merken zoals Dutz, Wikholm Form en Bergs Potter.

 

De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend van topkwaliteit. Ook bestaat het assortiment voor minimaal 80% uit fairtrade en/of milieuvriendelijk geteelde bloemen.

 

HOE WERKT ONZE SITE ?

 

Anders dan op de meeste site's kiest u bij ons niet een plaatje van het daadwerkelijke boeket. U kiest een product of stijl. Daarna kunt u nog een kleurwens aangeven. Dit heeft het voordeel dat wij creatief de ruimte hebben om met de meest bijzondere producten van die dag te kunnen werken.

 

Ook kunt u natuurlijk nog extra wensen invullen. Wilt u toch het arrangement persoonlijk met ons doorspreken neem dan contact met ons op via 050 525 2530. Of bezoek ons atelier!

 

Bloemenatelier In de Roos,

Overwinningsplein 70

9728 GV

Groningen.

 

050 525 2530

info@inderoos.com