ZAKELIJK

ZAKELIJKE MARKT

 

Ook voor de zakelijke markt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1-01-2017 aangesloten bij het bloemisten collectief Floranl. In tegenstelling tot andere verzendorganisaties is dit collectief puur gericht op een samenwerking tussen bloemisten met een hoog kwaliteits niveau. De aangesloten collega's werken hoofdzakelijk met duurzame en eerlijke bloemen. Door het initiatief van Floranl heeft de bloemist meer tijd voor zijn ambacht, wat de kwaliteit natuurlijk ten goede komt. Wilt u een persoonlijke inlogcode aanvragen om uw bloemen te bestellen, bel dan naar 050 525 2530 of stuur een mailtje naar info@inderoos.com

 

 

 

INZICHT, EFFICIËNTIE EN GEMAK

 

FloraNL ondersteunt bloemisten door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerde online servicesysteem MijnFloraNL. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke)klanten van de bloemist meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden.

 

Ontzorgen

Door dit systeem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten. Bovendien heeft u slechts met één contactpersoon te maken voor al uw bloemen(abonnementen), interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties.

 

Transparant

FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders en gemaakte afspraken.

 

Duurzaam

Bij FloraNL staan duurzaamheid en MVO hoog aangeschreven, want aangesloten FloraNL deelnemers hebben minimaal de intentie om zich duurzaam te certificeren voor de ‘Barometer Duurzame Bloemist’. Dit is een certificatiesysteem voor een aantoonbare duurzamere en maatschappelijk betrokken bedrijfsvoering, waaronder inkoop van duurzamere bloemen en planten.

 

Enkele voordelen van MijnFloraNL:

*Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem

*Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen

*Bedrijfslogo op tekstkaartje

*Track & Trace van orders Facturen digitaal en op maat

 

050 525 2530

info@inderoos.com

Log in op MijnFloraNL

 


Wachtwoord vergeten?